Tortilla pizza

Op maandag doe ik het altijd rustig aan. Een beetje stretchen, een beetje leren, een beetje bloggen en vooral: relaxen! Omdat maandag mijn rustdag is en ik deze dag gebruik om tijd te steken in andere dingen, heb ik ook geen zin in een uitgebreide maaltijd waarvoor ik uren in de keuken moet staan.

Een van mijn lievelingsreceptjes voor op maandag is de tortilla pizza.
Super simpel, super lekker en relatief gezond!

Je neemt 1 (volkoren) tortilla en bestrijkt deze met (veel) tomatensaus (ik heb de voorkeur voor tomatensaus met een extra smaakje, zoals basilicum of knoflook). Als je dit gedaan hebt kan je je pizza beleggen met wat je maar wil!

Mijn favoriete toppings zijn gegrilde aubergine, gegrilde paprika, gegrilde ajuin, zwarte olijven, fetakaas, tonijn en geraspte cheddar kaas. 7 minuutjes in een oven van 200°C en smullen maar!

pizza1Dit is het resultaat van vandaag!

Wat zijn jullie favoriete receptjes voor op een maandagavond?

2 thoughts on “Tortilla pizza

  1. Khadiya says:

    Mmmmm ben fan, u blog ziet er super uit 🙂 En de tortilla pizza moet ik echt dringend maken klinkt zo lekker en simpel om te maken mmm 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s