proteïne mugcake

Zoals ik al vaak heb gezegd; je moet zoeken naar de juiste balans, naar iets wat voor jou werkt. Op resistance days neem ik altijd extra proteïne, maar ik vind proteïneshakes en voorgemaakte proteïnerepen echt niet lekker. Dus verwerk ik mijn proteïne poeder altijd in een receptje.

Graag deel ik vandaag mijn proteïne mugcake met jullie. Gemakkelijk, snel, gezond en bovendien perfect voor een zoetebek zoals mij.

mugcake

Ingrediënten:
1 scoop “Chocolate bounty whey perfection” (ik koop mijn proteïne poeder altijd hier)
2 tsp cacaopoeder
1/2 tsp bakpoeder
dark chocolate chips
50ml melk naar keuze (soya melk, halfvolle melk,…)
Optioneel: stevia, gemalen kokos,…

Bereidingswijze:
Meng alles in een kommetje, verwarm ongeveer 1 minuut in een microgolf op 750 watt. Blijf er zeker bij, je cake gaat rijzen en je kommetje kan overlopen. Als je na 1 minuut merkt dat je cake nog loperig is, zet hem er dan nog 20 seconden extra in. Als je cake klaar is kan je hem versieren met framboosjes, blauwe bessen, gemalen kokos,…de mogelijkheden zijn eindeloos!

enjoy!

Ik ben benieuwd naar jullie eindresultaat en of jullie het even lekker vinden als mij, laten jullie het even weten?

4 thoughts on “proteïne mugcake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s