Fitnessblender

Tegenwoordig kom je er niet meer onderuit. Het is in om te sporten, om gezond te zijn en om 100% gelukkig te zijn met jezelf. Je hoort er bijna niet meer bij als je niet in balans bent, of op zijn minst naar die balans opzoek bent.
Het liefst moet je ook nog alles doen: krachttraining om definitie te krijgen, hardlopen om vet te verbranden en yoga om één te worden met jezelf. Het lijkt wel alsof heel de wereld in de ban is van alles wat met “fit worden” te maken heeft.

Nooit eerder zag je zoveel reclame(stunts) over fitness, de groenste sapjes en het gezondste eten. Op zondag naar de bakker gaan, ik ken amper nog iemand die dat doet. Geen tijd om te fitnessen? Dat geloven ze niet meer, daar kom je écht niet meer mee weg anno 2015. Iedereen heeft tijd om te fitnessen, tenminste, iedereen maakt tijd om te fitnessen. Hoe druk je dag ook is, hoeveel uur je ook hebt gewerkt, hoeveel kinderen je ook hebt; Fit worden is onze nummer één prioriteit geworden.

Sommige denken dat het gemakkelijker wordt na een tijdje. Dat het voor fitgirls een eitje is om bijna elke dag naar de sportschool te gaan. Denk dat nooit meer. Het is niet gemakkelijk en dat wordt het ook niet, we zijn gewoon gedisciplineerd. Je poetst je tanden elke dag en als je dat niet doet voel je je vies. Als wij niet sporten wanneer we dat eigenlijk zouden “moeten” doen dan voelen we onszelf lui, ongemakkelijk en verveeld. Pas op, we houden ook echt van onze restdays en zullen hier dan ook volop van genieten! We doen het gewoon graag. Het is bijna essentieel voor ons geluk.
Plus, wat is er nu erg aan gezond willen zijn?

Sporten, ik doe het dan ook heel graag, anders zou ik er niet gelukkig van worden en zou ik het ook niet volhouden. Maar, ook ik ben vaak te lui om naar de sportschool te gaan, erg he? Ik ben te moe, ik heb te weinig tijd of het regent. Velen denken dan, dan sport ik vandaag toch gewoon niet? Wel, die ene dag niet sporten werden er telkens meer bij mij dus ging ik opzoek naar een oplossing.

Ik zocht op youtube “workout at home” en ik kwam bij het geweldige kanaal: Fitnessblender!

Zij hebben over de 400 gratis video’s online staan met elk mogelijke fitnessroutine die je maar kan bedenken: cardio, HIIT, kickboksroutines, abs, bodyweight, pilates,…. echt super leuk! Ze hebben ook verschillende trainers, mijn favoriet is Kelli tot hiertoe, haar workouts zijn het leukste en zijn het leukst opgebouwd.

Het gebeurd dus steeds vaker dat ik dus gewoon thuis mijn cardio doe (naast mijn resistance days van de bikini body guide). Het is een leuke afwisseling op de loopband en crosstrainer. Elke oefening wordt goed uitgelegd en het zijn leuke, afwisselende workouts! Elke workout duurt ongeveer 30 minuten dus geen tijd hebben is echt geen excuus meer. Voor de meeste workouts heb je ook geen extra materialen nodig.
Dus, waar wacht je nog op?!

Mijn 2 favoriete workout video’s (tot hier toe) zijn de volgende:

Ik kan niet wachten om verder op ontdekking te gaan, ik heb er namelijk nog zo veel niet gezien!

Trainen jullie wel eens thuis, en zo ja, wat doe je dan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s