De #10thingsthatmakemehappy tag!

10things

Hier ben ik weer met m’n tags! Ik vind de tags sowieso al leuk om in te vullen en zo kunnen jullie mij ook een beetje beter leren kennen. Want behalve dat ik van sporten hou, graag eet en binnenkort op reis vertrek, weten jullie eigenlijk niet zo heel veel van mij. Tijd om daar verandering in te brengen.

Hieronder de 10 dingen die mij gelukkig maken!

1. Het feit dat ik super lieve vrienden en vriendinnen heb. In je tienerjaren ga je vaak opzoek naar vriendschappen. Ze komen en ze gaan. De ene al wat intenser dan de andere, de ene al wat langer dan de andere. Nu ik 23 jaar ben en heel wat ups en downs heb meegemaakt, ben ik er zeker van dat ik vrienden voor het leven heb. Ik heb er misschien niet veel, maar kwaliteit over kwantiteit. Sisterhood in islam is echt oprecht waar het mooiste wat er bestaat.

2. Dat mijn familie altijd achter mij staat. Ik heb de beste ouders ter wereld. Ze hebben mij de vrijheid gegeven om te worden wie ik nu ben. Ik heb altijd mijn eigen keuzes mogen maken en ze stonden altijd achter mij. Ook bij de minder leuke keuzes die ik heb gemaakt. Ik weet dat ze me 100% vertrouwen en dat altijd hebben gedaan. Ook mijn lieve broer is de beste die je kan hebben. Hij is mijn beste vriend en steunt me in alles wat ik wil doen, hoe gek ook! We zijn twee handen op één buik en kunnen alles kwijt aan elkaar.

3. my husband to be In Sha Allah.

4. Dessertjes. Ik hou van alles wat zoet is en al helemaal als dat dan ook nog chocolade bevat. Hier krijg je me dus ook echt gelukkig mee, koop een brownie voor mij en ik vergeef je alles. Ik zal dan ook nooit het dessert overslaan. Als het dessert goed was, was mijn avond goed!

ch

5. Ik hou er ongelooflijk veel van om uit eten te gaan. Als het aan mij lag (en het niet zo duur was) ging ik gemakkelijk twee keer per week uit eten. Met familie, vrienden, hubby,… ik vind het de perfecte date. Je kan ontspannen, genieten, lekker bijkletsen en eten. Wat moet een mens nog meer hebben om gelukkig te zijn? Ik hou er trouwens ook van om elke keuken uit te proberen en om echt super leuke nieuwe restaurantjes te ontdekken.

6. Warme zomerdagen. Ik denk dat ik van bijna niets gelukkiger word als van een hete zomerdag. Opstaan met de zon die al door de raam naar binnen schijnt, een helder blauwe lucht, vogels die fluiten, de geur van bloemen, bomvolle terrasjes en ijskoude virgin mojito’s. IK HOU VAN ZOMER! Iedereen lijkt gelukkiger op straat als het warm is en ik ben dat zeker ook!

7. Een lekkere, goed gemaakte koffie. In elke stad dat ik kom ga ik opzoek naar de perfecte koffie. Een slok, het proeven en de nasmaak van écht goede koffie is met geen ander gevoel te vergelijken. Het is hemels.

ko

8. propere lakens. en al helemaal in combinatie met gewaxte benen! Heerlijk!

9. Antwerpen. Mijn stad. Ik hou van Antwerpen om zijn lekkere restaurantjes, zijn goede coffeeshops, zijn leuke winkels, zijn leuke evenementen, zijn mooie gebouwen…Antwerpen is de max! Het staat zelfs in mijn top 3 favoriete steden waar ik ooit al ben geweest, zegt wel iets toch?

10. Reizen. Ik wil heel de wereld nog zien. Ik hou van het ontdekken van nieuwe culturen en steden. Ik denk oprecht dat je een mooier persoon wordt van reizen. Ik heb dan ook een immense travel bucket list. Hierover later meer.

ny

Wat maakt jou nou écht intens gelukkig?

3 thoughts on “De #10thingsthatmakemehappy tag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s