De herfst is er al!

hello-autumn-tumblr-2

Na een verbroken belofte om vorige week terug te beginnen schrijven (excuseer mij) ben ik dan toch eindelijk terug van weg geweest, dit keer echt!
Heel de zomer ben ik offline geweest en heb ik amper in de sportschool gestaan, what the hell did I do? Er is veel gebeurd deze zomer. Niet zo’n leuke dingen, life changing dingen, maar ook zeker leuke dingen. Mensen die mij op instagram volgen zullen nét iets meer up to date zijn.

Maar, Ik ben sterker geworden en het leven ziet er rooskleurig uit nu. En… de sportschool is mij beu deze keer, dus here I am.

Nu is het al herfst…het wordt kouder, donkerder en natter buiten. Maar ik? ik voel me super! Ik ben herboren. Ik ben opnieuw begonnen en dat is even zwaar geweest, maar zo gelukkig als dat ik nu ben, dat ben ik al een lange tijd niet meer geweest. Dus da’s goed!

Vanaf nu ga ik dus echt terug bloggen lieve lezers. Ik heb al een paar artikels on hold staan en ik kan niet wachten om mijn (sport)tips, bedenkingen, onderzoekjes, (keuken)experimentjes en receptjes met jullie te delen!

Momenteel zit ik lekker te smullen van een heerlijk stukje (gezonde!) broodpudding dus dat recept komt er zeer snel aan!

Als jullie bepaalde vragen hebben of jullie willen dat ik een bepaald onderwerp bespreek, laat dan zeker een reactie achter in de comments!

XOXO

One thought on “De herfst is er al!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s