Chase your dreams!

Deze zomer was de focus op mezelf ver te zoeken, mijn zicht was zo vertroebeld door een aantal gebeurtenissen dat ik het allemaal maar liet gebeuren, leven en laten leven. Een lange tijd was ik wel tevreden met het leven dat ik nu leid: een 9 to 5 baan, ‘s avonds naar de sportschool of leuke dingen doen en weekends worden gevuld met schoonmaken, boodschappen doen, nog meer gymmen en nog meer leuke dingen doen. Geen vuiltje aan de lucht. Ik functioneer zoals de maatschappij wil dat ik functioneer.

Tot ik een aantal rake klappen in mijn gezicht kreeg, klappen waar ik niet echt op had gerekend, en ook weer wel. Op persoonlijk vlak, op carrière vlak en op financieel vlak. Allemaal met elkaar verbonden en allemaal een beetje op dezelfde moment. Over die problemen zelf ga ik niet uitweiden maar ze hebben mij wel degelijk aan het denken gezet.

Er moet iets veranderen! Ik moet terug mijn dromen nastreven en er voor zorgen dat ik het leven leid dat ik wil leiden. Niet wat de maatschappij zomaar van mij wil, niet wat anderen van mij willen. Ik kies wanneer ik wil shinen, anderen kunnen dat niet beslissen adhv wanneer zij denken dat het  nu wel even kan. Ik, en alleen ik ben verantwoordelijk voor mijn leven. Net zoals alleen jullie verantwoordelijk zijn voor jullie eigen leven.
Dus ga die dromen achterna voor het te laat is!

Maar, wat wil ik dan?
paid

Wel ja, bovenstaande quote zegt eigenlijk net wat ik zou willen. Als ik begin te dromen dan kan ik jullie vertellen dat ik een leven zoals dat van Kayla Itsines of Runninglau heel graag zou willen, zij inspireren mij enorm. Maar, welke fitgirl droomt nu niet van zo’n leven!

De meeste mensen zullen denken: zij hebben gewoon geluk gehad, iemand “normaal” kan nooit zo’n leven leiden. Wel, ik denk daar anders over. Ik denk namelijk dat als je maar hard genoeg werkt voor wat je wil, je dat gaat bereiken!

Mijn zicht is namelijk weer scherp, scherper als ooit te voren.
Want daar waar kayla itsines onbereikbaar is, heb ik ook mensen die dicht bij mij staan die mij inspireren, die mij tot een hoger level tillen, die altijd achter mij zullen staan en die mij opnieuw laten geloven in mezelf.

Let’s do it!
Hard werken gebeurd niet vanzelf en ik heb helaas ook geen kaboutertjes die al mijn werk kunnen afhandelen. Maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Ik heb namelijk onwijs veel zin om er voor te gaan, om mijn dromen achterna te gaan!

Hier is alvast een opsomming van wat ik allemaal van plan ben de komende weken:

Mijn blog: de komende weken kunnen jullie een aantal veranderingen verwachten. Wat en hoe precies is nog een klein geheimpje. Het wordt allemaal net iets professioneler, ik ga er gewoon voor!

Fitness: ik denk dat ik eindelijk de juiste balans heb gevonden tussen liften, kayla’s bikini body guide en sinds kort kan ik eindelijk terug thaiboksen, jippie!
Hoe een weekje sporten er nu precies uit ziet kunnen jullie in mijn volgende artikel lezen. Maar ik kan wel zeggen dat het alvast een heel goed resultaat op mijn lichaam en mijn geest heeft!

Studies: Ik begin vanaf deze week officieel terug met mijn studie gewichtsconsulente. Door omstandigheden heb ik mijn boeken al een half jaar niet meer vast gehad en dat is genoeg geweest. Ik moet me blijven focussen op wat ik op lange termijn wil. Wish me luck!

Oja, en de verrassing die ik had aan te kondigen, daar zullen jullie nog even op moeten wachten. Ik kan al verklappen dat ik iets ga bij studeren, maar hoe en wat is allemaal nog een beetje onduidelijk momenteel!

dreams

Go chase your dreams now , fitties!
XOXO

3 thoughts on “Chase your dreams!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s