Chocolate balls (Aka heaven!)

Deze week moest ik met een paar van mijn doelgroep werknemers op verplaatsing om pralines te verpakken. PRALINES! Heel gemeen om mij, ik die zo verslaafd ben aan chocolade, een paar dagen bij pralines te zetten terwijl ik er niet mag aan komen.
Hoe de pralines mij aanstaarden, hun heerlijke geur,… ik werd er high van!

Toen ik thuis kwam had ik dus dringend een chocolade shot nodig en zo ontstonden deze heerlijke chocolate balls, geïnspireerd op mijn bliss balls, dat receptje vind je hier.

bb

Ingrediënten voor 10 chocolate balls:
40 gr havermout
2 el pindakaas
2 el honing
1 tl lijnzaad
1 tl chiazaad
1 tl geraspte kokos
1 el cacaopoeder
1 el cacaonibs

Bereidingswijze:
Voeg alle ingrediënten samen en meng ze. Ik doe dit zelf met mijn handen omdat dit het beste mengt en het snelst werkt. Als alle ingrediënten gemengd zijn krijg je een vaste structuur in de vorm van een bal. Verdeel deze bal in 10 kleine balletjes en zet ze nadien minstens 2 uur in de koelkast. Hierdoor zullen ze steviger worden.

bb1

Enjoy!
XOXO

One thought on “Chocolate balls (Aka heaven!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s