Fitgirl problems

Als je net zo’n grote instagram fanaat bent als ik heb je vast de hashtags #fitgirlproblems #thestruggleisreal #gymfail etc zien voorbij komen.

Want daar waar we erg van onze lifestyle en onze sportschool houden, zijn er ook tig minder leuke dingen aan verbonden, problemen die elke fitgirl wel zal herkennen.
Het leek mij leuk om de 10 meest voorkomende fitgirl problems eens op een rijtje te zetten.

10# de was
Of het nu gaat om je kledij, de afwas of je haar wassen, het is alle drie een hel.
Je was lijkt elke week eindeloos. Allemaal sportkledij. Je afwas bestaat uit duizend tupperware potjes en stinkende proteïne shake shakers. En je haar wassen, het heeft gewoon geen nut. Morgen kan je het al terug wassen, overmorgen weer. Droogshampoo is de beste uitvinding ooit.
shajer

9# kledij heeft niet meer de juiste pasvorm
Ze maken geen kledij voor slanke, gespierde vrouwen. Een broek die een mooie pasvorm heeft aan je booty, heeft 9 van de 10 keer een immense gap aan je rug.
En ook T-shirts maken ze niet voor vrouwen met een grotere biceps of bredere schouders als een topmodel. Datzelfde T-shirt in een grotere maat nemen is ook geen optie want dan hangt het voor de rest rond ons lichaam te flodderen.
#Thestruggleisreal

8# 80% van je kledij is sportkledij
Je hebt niets om aan te doen in het dagdagelijkse leven maar je kan niet kiezen wat aan te doen om naar de sportschool te gaan. Welcome in my world.
Als ik ga shoppen beland ik vrijwel meteen bij de sportkledij. Ook al ging ik voor een jeans, ik zal met een sportlegging thuis komen.
nikes

7# Je bent het aanspreekpunt van velen.
Omdat jij fit bent, moet je iedereen fit krijgen. Mensen denken vaak dat als ze met jou praten of aan jou tips vragen, dat ze meteen net zo fit gaan worden als jijzelf. Persoonlijk vind ik het leuk om mensen te helpen waar ik kan. Maar vergeet niet, fit worden kan je alleen zelf. En het zal zo goed als heel je leven in beslag nemen!
#Justdoit

6# fitgirls hebben al-tijd honger
Dit is er eentje voor mij. Net gegeten tijdens de pauze op het werk en ik zeg alweer dat ik honger heb, élke pauze opnieuw, élke dag opnieuw. Mensen kijken mij vaak raar aan en begrijpen niet dat ik überhaupt zo veel kan eten én toch zo slank blijf. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer brandstof je nodig hebt om deze spieren te onderhouden.
Let op; het gaat hier om gezonde voeding die iets kan betekenen voor het lichaam!
gains

5# Fitgirls moeten al-tijd eten.
Zelfs als we geen honger hebben, moeten we toch nog eten. Toen ik voor het eerst kayla’s voedingsschema en richtlijnen volgde kon ik in het begin niet alles binnen krijgen wat ik moest binnen krijgen op een dag. Gelukkig schiet je metabolisme al snel in gang en wordt je lichaam je nieuwe eetgewoonten snel gewoon. Al probeer ik persoonlijk wel gewoon naar mijn lichaam te luisteren en eet ik dus op sommige dagen heel veel en op andere dagen iets minder.
#Firstworldproblems

4# bye bye titties
jullie hebben vast al gemerkt hoe veel fitgirls silicone borsten hebben. Dat heeft een reden. Als je van plan bent om serieus te beginnen fitnessen kan je beter nu al vaarwel zeggen tegen je boobs. Ze verdwijnen. Punt.
Het kan dus slim zijn om nu al na te denken of je voor een boobjob begint te sparen. Of je kan het gewoon aanvaarden. Tal van tips and tricks om ze iets groter te doen lijken dan de werkelijkheid. En je lover moet je maar nemen zoals je bent!
boobs

3# je bent de enige vrouw in het krachthonk
Het kan eng en intimiderend zijn als jonge vrouw om het krachthonk binnen te stappen, als daar 20 mannen zijn die ook nog eens heel macho beginnen doen als er plots een vrouw hun gedeelte van de sportschool binnen stapt. Bij mij in de sportschool weet ik perfect wanneer het het minst druk is in elk deel: op dinsdag avond vermijd ik de losse gewichten, op zaterdag voormiddag heb ik alle gewichten voor mij alleen. Ik probeer hier rekening mee te houden. Niet dat ik nog geïntimideerd ben, maar het is toch leuker trainen zonder dat er 20 dolle honden naar je achterste zitten te staren. tip: de meeste mannen respecteren je meestal meteen als ze zien dat je serieus bezig bent.
#Beabosslady

2# je wil dat iedereen fit wordt
Je bent helemaal ondersteboven van je fitte lifestyle, je voelt je strak en sexy, je zit vol energie, en je snapt niet dat mensen niet datzelfde gevoel willen als jou. Dus begin je te preken daar waar je kan. Ook ik heb hier een lontje voor. Graag zou ik willen dat heel de wereld fit en gelukkig wordt. Dat fastfood ketens verbannen worden en dat gezonde voeding én genoeg beweging voor iedereen nummer één prioriteit zijn.
Wel, helaas pindakaas.
lift

1# je bent altijd stijf
75% van de tijd ben ik wel ergens stijf. Ik stretch zo vaak ik kan, mijn foamroller is mijn beste vriend, maar stijf zijn hoort er gewoon bij. Na een training ben ik liever een beetje stijf dan dat ik helemaal niets voel, pas dan zou ik me zorgen beginnen maken!
#Soreisthenewsexy

2 thoughts on “Fitgirl problems

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s