Hello 2016, hello you!

Eindelijk is het zover, eindelijk heb ik een nieuwe laptop. Een laptop helemaal voor mij alleen. Een laptop die ik speciaal gekocht heb om te bloggen. Wat ben ik blij!

Jullie zullen vast gedacht hebben dat ik weer verdwenen was, of dat ik het bloggen alweer had opgegeven, maar dat is niet helemaal waar. Ik kwam minstens een paar keer per week op WordPress kijken, om dan vast te stellen dat ik nog elke dag bezoekers heb. Ik ben stiekem een beetje verbaasd (maar wel heel blij!) hierom. Mijn blog leeft nog steeds, en dit zonder dat ik zelf aanwezig was. Super leuk om te zien! Sorry dat ik jullie te kort gedaan heb lieve lezers, dat jullie telkens oude berichten moesten lezen en ik er niet meer was om jullie te motiveren en te pushen wanneer jullie het allemaal eventjes niet meer zagen zitten. Of dat jullie om raad vroegen en ik er tot op heden nog niets mee heb gedaan. Het spijt mij oprecht!

De reden dat ik niet meer kon bloggen is simpelweg omdat ik geen laptop had. Ook op het werk had ik geen mogelijkheid om de computer telkens aan te slaan omdat ik heel vaak op verplaatsing sta. Maar, here I am, met een nieuwe laptop, in een nieuw jaar, met nieuwe goals en nieuwe motivatie!

Zullen we er met zijn allen weer flink tegenaan gaan in 2016?  Ik beloof jullie dat ik jullie deze keer niet meer in de steek laat, dat ik jullie telkens opnieuw weer zal motiveren om meer te bewegen en gezonder te eten. We gaan gewoon verder zoals we bezig waren, maar dan nog beter!

Ik kijk uit naar 2016 lieve lezers. Ik weet het écht zeker; dit wordt mijn jaar, dit wordt ons jaar! Ik ben er klaar voor en ik hoop jullie ook!

2016

PS: duizend maal dank aan mijn lieve vader en broertjeom mijn droom waar te maken! Love you guys!

XOXO Steffi

4 thoughts on “Hello 2016, hello you!

   • Famizo says:

    Hahahaha dat is echt grappig, ik dacht al huh?

    Een goede laptop is echt belangrijk. Wij hebben een hele langzame en dat werkt echt demotiverend. Dan typ ik en typ ik sneller dan wordpress aankan, of de verbinding. Of ik probeer in word maar dan krijg ik bv geen puntjes op de letters ofzo. Ik irriteer me er echt aan. Dus gefeliciteerd met je nieuwe laptop!

    Liked by 1 person

   • Steffi says:

    Ja was écht vervelend en wou ook niet weer zo één bericht plaatsen en dan weer doodstilte. Ik dacht dan kan ik beter wachten…had nu bonnen voor mijn verjaardag gekregen en had er nog van op ‘t werk en ik wou eigenlijk een espressomachine kopen maar ik dacht daarmee kan ik mijn dromen niet verwezenlijken natuurlijk…ben wel super blij nu! dankje! xoxo

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s