Friday favourites

Hallo, he jij daar, het is VRIJDAAAAAGGGGGG aka #friyay!

Het is al enige tijd hip and happening in blog land; het delen van je favoriete dingen die je hebt meegemaakt, gegeten of gekocht. Ikzelf heb de term nog maar net ontdekt, maar vond natuurlijk dat ik niet achter kon blijven!

Vanaf nu deel ik dus elke vrijdag mijn favorieten van de week met jullie!

 1. De chocolate brownie whey poeder van Body en fit
  Mijn chocolate whey poeder was al een tijdje op en dat maakte mij alles behalve blij. Want naast dat ik gewoon altijd chocolade naar binnen krijg, gebruikte ik deze whey ook altijd om de heerlijkste receptjes tevoorschijn te toveren. Deze keer ging ik in plaats van de “chocolate milkshake” voor de “Chocolate brownie”. Echt, hij smaakt heerlijk! het lijkt echt alsof je gewoon brownies zit te eten!
  wp
 2. Overnight oats met diezelfde chocolate brownie whey poeder
  Ik heb een nieuwe verslaving fitties. Nu ik ‘s ochtends mijn ontbijt nuttig op het werk, na mijn training, zocht ik een echte goede post workout meal. Iets dat mij terug energie geeft én goed voor mijn spierherstel is, hoog in proteïnes dus. Zo kwam ik op het idee om de avond van te voren havermout met chocolate brownie whey poeder te mengen. Doe daar een halve banaan (in stukjes) bij en meng dit alles met 300 ml melk. Laat dit een nachtje in de koelkast staan en wat er dan tevoorschijn komt is voor mij de hemel!
  oo
 3. Een vroege ochtend run op zondag
  Ik ben een ochtend mens, als ik te lang in bed moet blijven liggen word ik heel zenuwachtig. Dus liet ik vriendlief op zondag lekker liggen en ging ik voor een ochtend run in het zonnetje. Het leek alsof heel Antwerpen, inclusief vogeltjes, net op dat moment vredig wakker werd. Het was geweldig!
 4. Een drankje doen met mijn lieve vriendinnetje
  Mijn vriendin M. en ik zijn 2015 niet zo heel goed geëindigd. Daarmee bedoel ik: we zagen elkaar echt veel te weinig. Telkens beloofden we elkaar om vaker te daten maar nooit kwam het er van. Ons voornemen voor 2016 was dan ook: meer daten!
  Zo gezegd zo gedaan, woensdag avond gingen we een drankje doen (lees: verse muntthee slurpen). Er is niets gezelliger dan een lange dag af te sluiten in goed gezelschap met verse muntthee. Hopelijk kunnen we ons aan ons voornemen houden, want dit wil ik echt niet meer missen!
   
 5. Black bean muffins
  Dit zijn tot nu toe écht de lekkerste, gezonde muffins die ik heb gemaakt en gegeten. Het recept deel ik nog niet, dat komt later. Maar ze zijn goddelijk.
  bbm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s