black bean muffins

Geef een vrouw chocolade en ze is blij. Als er hier een vrouw mee leest die niet graag chocolade lust, dan mag die mij altijd contacteren want u bent uniek in uw soort en waarschijnlijk zeer speciaal.

Oké, terug serieus. Ik had nog maar eens chocolate cravings en wou mijn black bean fudge recept een beetje bijschaven tot muffins. Een zeer goed idee zo bleek want dit vind ik zelf mijn lekkerste receptje ooit. Weeral.
bbm

Ingrediënten:
1 blik zwarte bonen (uitgelekt en afgespoeld)
2 eieren
3 el gesmolten kokosolie
5 el cacaopoeder
2 tl bakpoeder
1/2 tl baking soda
snuifje zeezout
3 el honing
1 el vanille extract
grote hand walnoten

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe al de ingrediënten in de blender, behalve de noten, en mix deze tot een glad deeg. Roer de noten er zachtjes door. Verdeel het deeg over 10 muffin vormpjes en zet ze 22 minuten in de voorverwarmde oven, Als je ze controleert moet de mespunt er proper uit komen.

br

2 thoughts on “black bean muffins

 1. Michelle says:

  Dat lijkt me ook zeer lekker. Ik heb ooit zwarte bonen gegeten in een Zuid Amerikaans restaurant. Kanonnen, zoooooo zalig! Perfect sfeertje ook. Beetje Zuid Amerikaanse muziek op de achtergrond waar ik echt ver-slaafd aan was. En midden in Amsterdam wat ook altijd goed is. Anyway, je muffins zien er lekker uit.

  Like

  • Steffi says:

   Oh hihi leuk dat mijn muffins zulke goede herinneringen naar boven brengen! ik houuuu van zwarte bonen njammie. Sowieso al in een avondmaal ofzo, maar kan je ook zo gemakkelijk chocolade-recepten mee maken!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s