Friday Favourites #1

Hallo, he jij daar, het is VRIJDAAAAAGGGGGG aka #friyay!

friyayHet is al enige tijd hip and happening in blog land; het delen van je favoriete dingen die je hebt meegemaakt, gegeten of gekocht. Vanaf nu deel ik dus weer wekelijks mijn vijf favoriete dingen van afgelopen week!

 1. home made ice tea
  bl1
  Afgelopen week was het écht zomer in België, 35(!!) graden zijn we niet gewoon hier. Gelukkig heeft antwerpen een hele hoop leuke coffee shops waar je ook lekkere home made iced tea kan drinken ter verfrissing. Op onze nationale feestdag zijn mijn lieve vriendin A. en ik lekker even gaan uitblazen op het terras van Maurice coffee & knits aan Berchem station.
 2. turbans

  Warme temperaturen vragen ook om creatieve ideeën als het aankomt op het dragen van mijn hoofddoek. Maandag en dinsdag droeg ik hem nog op de gewone manier, maar dinsdag om 16u ging bijna het licht even uit. #gottaloveturbans. Heerlijk koel aan de hals en toch nog modest.

 3. pizza
  bl4.png
  Afgelopen weekend zijn mijn moeder en ik spontaan op het terras van Matiaté aan de kinepolis beland. Tot mijn grote verbazing hadden ze een nieuwe menu kaart. Ze zijn echt creatief geweest en ze hebben o.a. pizza’s op hun kaart staan die ik nog nooit ergens anders op de kaart heb zien staan. Deze pizza met gorgonzola, vijgen en walnoten is nu al mijn nieuwe favoriet!
 4. Animatiefilms

  Niets ontspannender dan films kijken waarbij je niet moet nadenken of je zorgen moet maken om ongepaste scènes. Zootopia is echt de max. Het is de enige film die ik midden in de nacht heb gekeken en waarbij ik niet in slaap ben gevallen. Hij heeft echt een goede boodschap en is een reflectie van onze samenleving.
  Donderdag avond hadden hubby en ik een datenight ingepland en zijn we ice age 5 in de cinema gaan kijken. Ik heb me echt kapot gelachen, een aanrader!

 5. muslim pro app
  bl7
  Ik heb hem uiteraard al langer als deze week op mijn smartphone staan, maar voor elke moslim is deze app echt een must have! Op de afbeelding zie je een paar van zijn mogelijkheden. De Quran staat zowel in het arabisch als in het nederlands getypt en heeft eveneens een audiofunctie. Wat ook écht heel leuk is is dat je met je locatie kan opzoeken waar halal plaatsen (winkels en restaurants) in de buurt zijn!

2 thoughts on “Friday Favourites #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s