Friday Favourites

Hallo, he jij daar, het is VRIJDAAAAAGGGGGG aka #friyay!

friyay

1. Muezza
muezza
Deze week had ik thuis eventjes een logeetje. Ik had deze super lieve kitten gevonden voor de poort van mijn werk en kon haar uiteraard niet achterlaten. Het was liefde op het eerste gezicht tussen ons. Helaas dacht Oscar daar anders over en was het onmogelijk om haar te houden. Gelukkig weet ik dat ze in goede handen is en een leuk leventje tegemoet zal gaan!

2. cupcakes
cc3
Als er iemand cupcakes kan maken is het wel hubby zijn schoonzus. Masha Allah wat een keukenprinses! Ze verwend ons regelmatig met lekkernijen en ik kan oprecht zeggen dat dit de lekkerste cupcakes zijn die ik ooit heb mogen proeven.

3. Youtube
banner1Ik ben helemaal excited en in de wolken omdat Hubby en ik grootste plannen hebben voor het combineren van mijn blog met youtube. Hoe en wat precies, daarover later meer! #Excitedthingsaroundthecorner

4. Zusters in islam
aminah
Vriendschappen komen en vriendschappen gaan. Dat is mij altijd verteld. Ik dacht dat ik mijn echte vrienden inmiddels wel kende. Ik had er niet veel maar ik had er goede. Tot het puntje bij paaltje kwam.
Ik zie nu in dat Allah mij afstand heeft doen nemen van de mensen die slecht voor mij zijn, en dat Hij mij heeft geleid naar de mensen die goed zijn voor mij.
Ik heb nu zo een intense band met een paar zusters in islam. Dit betekend alles voor mij.

5.  Friday sadness
sadfaceIk ben eenzaam. Zo eenzaam. Mijn telefoon heeft het begeven na weken ups en downs. Ik gebruik momenteel mijn oer oude samsung galaxy S1 en daar kan ik hé-lé-maal niets mee. Ik heb geen 4g, wifi werkt niet, ik heb geen snapchat, instagram, whatsapp, facebook,…
Dus het is even stil langs mijn kant… #welklevenhebiknog

2 thoughts on “Friday Favourites

 1. fatimama1 says:

  Oh die cupcakes I would love to taste them! Ben benieuwd naar je vlogs. Ga je die dan in het Nederlands of in het Engels doen? Enja eenzaam zonder phone. I know allll about it. Ik gebruik nu even die van mijn man maarre dat is alleen in de vakantie voor de foto’s enzo. Dus ik moet echt een nieuwe zeg. Die andere kan niet gemaakt worden. Oja ik ben van plan echt wel werk te maken van mijn blog want die ligt op zijn gat door meerdere redenen. Maaar inshaAllah ga ik er over een poosje weer tegenaan.

  Liked by 1 person

  • Steffi says:

   Hmmm die zijn echt heerlijk, ik weet niet hoe ze het doet maar van mijn part mag ze een eigen cupcake zaakje beginnen haha!

   Wel dat is nog mijn grootste punt om over na te denken…ik weet het niet…nl of engels en wat dan met mijn blog etc etc…pff!

   Pff echt nie fijn! en die S1 was ook al op zijn eind dus heb er niets aan eigenlijk, hij valt nu ook heel de tijd uit enz grrr. Vanavond of morgenvroeg hopelijk een nieuwe In sha allah! ik weet alleen nog niet de welke, ben zo aan’t twijfelen!

   jaaaa ik mis je blog!!! Al moet ik niet veel zeggen hihihi

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s