Friday Favourites

Hallo, he jij daar, het is VRIJDAAAAAGGGGGG aka #friyay!

 Jullie vragen je vast af waarom ik vorige week vrijdag geen Friday Favourites heb geplaatst. Wel, vanaf nu zullen jullie niet één keer per week, maar één keer per twee weken een Friday Favourites zien verschijnen. Maar, niet getreurd, het zullen vanaf nu geen vijf dingen zijn die ik leuk vind, maar tien!

Benieuwd naar wat ik deze keer allemaal heb bekroond tot favorieten? Here we go.

1. Nederlanders

bl17 Hoe je het ook draait of keert. Mensen uit Nederland zijn top! Niet alleen hun taal is veel mooier dan ons plat Vlaams, Nederlanders zijn ook veel meer openminded, sociaal en hebben altijd wel iets te vertellen. I love the dutchies!

2. Bokes met choco
2016-11-8--21-00-46
Ik denk dat het ongeveer 10 jaar geleden was dat ik nog eens een witte boterham met een goede laag nutella had gegeten. Tot ik vorige week bij vriendin A. ging logeren en ik dit heerlijke maal voorgeschoteld kreeg als ontbijt. Bokes met choco samen met een kop koffie, heaven!

3. Iphone 6S
BL18

Na weken sukkelen met mijn oude Samsung Galaxy S4, heb ik me toch laten overhalen om eens een Iphone te proberen. IK, een Iphone?!? De mensen die mij kennen zouden het niet geloven. Zelfs ikzelf geloof het nog steeds niet. Maar, so far so good!

4. Le Sud
2016-11-8--21-13-13
Le Sud is momenteel één van mijn favoriete restaurants in Antwerpen. Zowel voor een dinner out met vriendinnen als voor een romantisch avondje met hubby to be is het perfect! Ze serveren niet wat je denkt als je aan halal food denkt. Je kan er namelijk ook gewoon pepersteak, videe en stoofvlees eten. En o ja, heb ik al over de heerlijke desserts verteld?! What does a woman want more…? 

5. Save The Date
bl12
3 september 2016, dat zal de dag zijn dat hubby to be en ik in het (wettelijk) huwelijksbootje zullen stappen In Sha allah. Ik kan echt niet wachten tot dat ik mijn leven met hem mag delen. Doen jullie alsjeblieft smeekbedes voor ons lieve lezers?

6. make up basis hema
2016-12-8--07-15-39
Wat een ontdekking. Wat een fijne ontdekking. Er gaat een wereld voor mij open.
De laatste tijd word ik erg geïnspireerd door verschillende fashionable hijabi’s om meer te spelen met make up, en vooral om meer tijd te steken in mijn make up. Als ik hun leuke vlogs bekijk denk ik; morgen ga ik naar MAC! Tot ik dan bij MAC ben en weer tot bewustzijn kom. Ik zal nooit van mijn leven zoveel geld uitgeven aan iets wat je verspilt op je gezicht. En dus kwam ik bij de Hema terecht. klinkt cheap, maar wat is dit een ontdekking! Het werkt echt!

7. Gilmore Girls
BL16
Ik denk dat ik de grootste fan ben van Girlmore Girls. Do I really need to say more?

8. Zonnebloemen
2016-11-8--21-09-31
Ik ben een echt bloemenmeisje. Mijn favoriete bloemen zijn orchideeën, maar af en toe verwen ik mezelf met een mooi boeketje. De laatste tijd heb ik een fascinatie voor zonnebloemen. Ze zijn grof en wild maar toch ook prachtig en fragiel.

9. Chocoladebar Quetzal

bl11Chocolade en ik. Ik en chocolade. Een eeuwige, passionele, hartstochtelijke liefdes affaire.

10. Terracotta
2016-11-8--21-21-05
Wat houd ik van deze kleur! En al helemaal in combinatie met mijn favoriete kleur; zwart!

2 thoughts on “Friday Favourites

 1. fatimama says:

  Oh Steffi, ik denk dat IK de grootse fan ben hoor! ik heb alleen geen tv meer, tenminste, we kijken nooit tv omdat we geen aansluiting hebben maar dat is echt het enige programma wat ik zou kijken nu ik moslima ben. Ik bedoel, serie dan.

  Enja, love the Dutchies hahahaha. Ik mis mijn land zo erg, verschrikkelijk maarre ik zal een keer een Holland feestje houden, met gelatine vrije dropjes, kaasblokjes en stukjes worst en als eten een lekkere andijviestampot met jus en een gehaktbal enja natuurlijk halal spekjes.

  ik ben 1 x bij le Sud geweest met Laurie en ik wilde een roze steak, niet doorbakken maar roze. Guess what, die was gewoon helemaal doorbakken. ik heb er over geklaagd maar het antwoord wat ze gaven was: “Sja, Marokkanen willen altijd doorbakken dus vandaar. Sorry.”
  Lekker makkelijk, een ander restaurant zou het mee terugnemen en een nieuwe geven die roze was maarja, nooit meer steak dus daar.

  Enne bijnaaaa 3 september!!!!

  Like

  • Steffi says:

   Ohh altijd welkom om hier gilmore girls te komen kijken! Ik kijk dat via mijn laptop op netflix, alle seizoenen staan er op! Ik ben er echt echt verzot op haha! Keek dat vroeger altijd op televisie ook ja maar volgde het nooit echt dus nu wel zo fijn om vanaf het begin alles eens te kunnen kijken muahah je wil nie weten hoeveel tijd ik er aan verspil :’) Astaghfirullah. Gelukkig is het een fatsoenlijke serie!

   Hmmm laat me maar weten wanneer hahah. I’ll be there!
   Oei, tgohja dat probleem heb ik niet echt ik wil mijn vlees ook altijd doorbakken als een schoenzool, to be honest :$ Ene keer heb ik kefta genomen daar ik vond die echt heel goed en de laatste keer heb ik eigenlijk gewoon tonijnsla gegeten omdat het zo onverwacht was en ik ‘s middags al fastfood gegeten had woopsie haha!

   Nog 21 daagjes!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s