Nog tien dagen…

Nog tien dagen en dan is het zover. Dan zeg ik “I do” tegen mijn toekomstige, die vanaf dat moment, mijn man zal zijn. In Sha Allah.

Nog tien dagen en dan zal ik een getrouwde vrouw zijn.
Nog tien dagen en dan zal ik mijn eigen kleine gezin hebben.
Nog tien dagen en al wat “mijn” is, zal dan “ons” zijn.
Nog tien dagen en “ik” zal dan “wij” zijn.

Nog tien dagen en dan is daar het einde van een groot deel van mijn leven. Dan is het tijd om alles vaarwel te zeggen. Om alle grudges te laten gaan. Om alles en iedereen te vergeven. Om te stoppen met leven in het verleden en me te richten op de toekomst.

Nog tien dagen en dan is er het begin van de rest van mijn leven. Mijn leven dat ik mag delen met wie, ik geloof, de prachtigste man op deze wereld is, Masha Allah.

Nog tien dagen en mijn man en ik, zullen samen aan het roer staan van het begin van een groot gezin, Als Allah ons daarmee wil zegenen.

Nog tien dagen en dan zal voor het eerst in de geschiedenis iemand van mijn familie, een islamitisch gezinnetje opbouwen.

Nog tien dagen en dan kan ik oprecht zeggen, dat ik heel mijn leven, zowel de mooie als de slechte als de meest verschrikkelijke dingen, zo over zou doenn als dat zou betekenen dat ik weer hier terecht mag komen.

Nog tien dagen, ik ben fier.

2016-23-8--20-53-24

Volgende week zal ik een dagboekje bijhouden In Sha Allah over hoe ik me gans de week voel, hoe ik me voorbereid en wat ik vermijd zo vlak voor ik ga trouwen. Mhiiii, ik kan niet meer wachten!

Weten jullie nog hoe het voelde vlak voor jullie gingen trouwen?

14 thoughts on “Nog tien dagen…

 1. Amina says:

  Wat spannend allemaal… geniet ook van de dagen voor het huwelijk, want ook die blijf je je herinneren in de toekomst. Aftellen dus

  Like

 2. bonsje says:

  Whoehoeeee spannennnnd!!! Ik weet nog precies hoe ik me voelde 😉 dikke stress!!! De kapster was me vergeten, stomme telefoontjes van zogenaamde grapjassen, een stiefkind dat niet wilde lachen op de foto, een schoonmoeder die zo vervelend was dat ze bijna niet op de bruiloft mocht komen….Het was het waard! Wij zijn zo gelukkig, dat gun ik jou ook!

  Like

  • Steffi says:

   amai da’s geen goede moed hahah! Wij doen het op drie september alleen nog maar voor de wet. Nadien moeten we nog islamitisch trouwen (voor de moskee zeg maar) en in januari is pas ons trouwfeest. De zenuwen vallen nu nog wel mee dus (alhoewel), in januari zal dat nog veel erger zijn! Wat top om te horen dat jullie zo gelukkig zijn ❤

   Liked by 1 person

   • bonsje says:

    Voor de imam zal nog spannender zijn denk ik. Ga je na het wettig huwelijk al wel samenwonen? Veeeeeel succes gewenst en vooral genieten 💕

    Like

   • Steffi says:

    We hebben nog geen afspraak bij de imam maar dat is “zo geregeld” dus hopelijk kunnen we 1 of 2 weken na het wettelijk huwelijk, voor de imam huwen, en kunnen we vanaf dan samen wonen.
    Nogmaals bedankt!

    Liked by 1 person

 3. Lifestyle By Muslima says:

  Ik weet nog als de dag van gisteren hoe het ging . Wij hadden geen groot feest we wouden het intiem behouden. Dus zijn we in de moskee getrouwd. Ik was zo zenuwachtig en op het moment dat ik moskee binnen liep viel alle zenuwen weg. Ik voelde puur blijdschap.

  Like

  • Steffi says:

   wij zijn zelf al tig keer veranderd van idee, echt vervelend. We hebben deze week de knoop doorgehakt over wat het nu precies wordt, ik zou het graag al vertellen maar dat zou oneerlijk zijn tegenover de rest van de wereld haha, binnenkort, als alles écht vast ligt, komt het wel tevoorschijn op mijn blog! In Sha Allah. Morgen is het eigenlijk alleen nog maar voor de wet hoor. Maar toch vind ik dat al zeer speciaal

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s