Dear Diary…

Zaterdag 27 augustus 2016

Ik werd wakker door de “ping” van mijn telefoon, die vertelde mij dat het nog stipt één week duurt voor dat ik ga trouwen. Één week!

Ik was al vroeg vertrokken naar Hasselt vandaag om bij mijn lieve vriendin op bezoek te gaan. Ik heb haar en de kleine baby al niet meer gezien sinds de ramadan dus ik keek erg uit naar dit bezoek. Tijdens die lange rit heen had ik veel tijd om na te denken. De combinatie auto rijden en Koran luisteren maakt mij sowieso altijd al een beetje emotioneel. Ik verzonk in mijn gedachten, Hasselt is namelijk een klein uurtje rijden.

Ik dacht na over het verleden, het verre verleden (letterlijk en figuurlijk), maar al snel besloot ik om Shaytaan niet de macht te geven mijn hersenen te controleren. Het was een mooie, zomerse dag. Misschien wel de warmste van het jaar. Ik was onderweg naar één van mijn beste vriendinnen én binnen één week trouw ik met de man uit mijn dua’as.  Alhamdulillah.

Het was een leuke dag in Hasselt. Vriendin T. had ook vriendin N. uitgenodigd als verrassing en met zijn drietjes en de baby van T. hebben we er een leuke dag van gemaakt; lekker Turks gaan ontbijten, gespeeld met de baby, naar de ikea geweest,…

2016-27-8--22-13-16

Ik ben terug naar Antwerpen vertrokken op het perfecte moment. Ik heb echt de mooiste zonsondergang ooit mogen aanschouwen. Ik werd dus nog emotioneler. Ik verzonk weer in gedachten; Hoe kunnen er mensen zijn dit dit zien, en niet verder na denken over de creatie, over de schepper. Alleen Allah kan ons zo iets moois geven.

2016-27-8--22-14-38

Moe en voldaan zit ik nu te schrijven met de ventilator op mij gericht. 34°C was het vandaag. Hopelijk is het volgende week minstens tien graden kouder!

Ik ben zo gelukkig, zo intens gelukkig. Ik heb gewoon geen plaats meer voor zenuwen of iets anders. Ik ben gewoon gelukkig. Alhamdulillah.

2 thoughts on “Dear Diary…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s