Dear Diary…

Zondag 28 augustus 2016

Een dag vol met twijfels, dromen en ongeloof.
Ik had slecht geslapen de nacht van zaterdag op zondag. Het was zo ongelooflijk warm. Door nogal veel over het hele trouwen te praten op zaterdag schoot er telkens van alles door mijn hoofd die nacht. Dingen waar ik zeker aan moest denken, dingen die ik zeker nog moest vragen. En zo voort, en zo verder…

Ik werd wakker met hoofdpijn en was al meteen lam van de warmte. Ik had me voorgenomen om niet veel te doen die dag.

Tot ik plots recht schoot, in minder dan één week trouw ik! In minder dan één maand komt hubby to be bij me wonen In Sha Allah! En ik ga niet kuisen? Hoe kan ik hubby to be zo bij me laten wonen in een vuil huis?! Dus sprong ik uit bed en begon ik te kuisen. No joke.

Voor 11 u had ik heel mijn appartement gekuist. Dat was dan wel weer fijn.

In de late namiddag kwam hubby to be op bezoek en hebben we veel gepraat, gelachen en vooral gedroomd. Groot trouwfeest, klein trouwfeest, geen trouwfeest,…? We hebben een geweldig idee gekregen, maar ik zeg niks meer tot ik alles zeker weet want het kan nog duizend en één keer veranderen!

14137767_686329601517461_1809833922_n

Maandag 29 augustus 2016

Het was gelukkig een koele nacht geweest. Toch voelde ik de vermoeidheid nog goed. Op het werk kon ik amper mijn ogen open houden vandaag, het was echt vervelend. Het scheelde niet veel of ik viel letterlijk in slaap. Dat zou ik echt niet hebben gewild.

Één pauze, een straffe koffie en een reminder van al mijn collega’s (je trouwt dit weekend!) verder, ging het al veel beter. De uren die volgden kon ik aan niets anders denken dan aan de grote dag die er zit aan te komen, en vooral aan de dingen die ik nog allemaal moet doen. Ik mag écht niets vergeten! Tijd om weer lijstjes te maken (what I do best, really):

Donderdag:
Schoenenjacht (ik vind mijn smaak maar niet! Al weken ben ik op zoek…laatste poging!)
De juiste kleur hoofddoek vinden
Onderkleed zoeken
Naar de action*

* Zal ik de auto waarin ik zal vervoerd worden naar het gemeentehuis een beetje versieren? Of is dat echt oubollig?

Vrijdag:
Naar de moskee
bruidsboeketje ophalen
boodschappen doen voor het ontbijt zaterdag
Spa at home*

*Zal ik toch nog een (goedkope) behandeling boeken via treatwell? Wat raden jullie een bruidje aan zo vlak voor haar grote dag?

Ben ik nog iets vergeten?! help!
En ik durf dan te beweren dat ik geen zenuwen heb…yeah right.

2 thoughts on “Dear Diary…

  1. Joëlle says:

    Wat spannend! Gewoon doen wat jullie leuk vinden en waar jij je goed bij voelt. En jullie zullen elkaar wel bijstaan in die bijzondere dag. Vergeet vooral niet te genieten want die dag gaat zó snel voorbij ! En boek dat spa momentje maar 😉

    (ben zelf 3 maanden geleden getrouwd en kan me perfect voorstellen hoe jij je voelt).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s