Wittebroodsweken.

Over vermoeid zijn we. Na weken vol spannende gebeurtenissen zijn we allebei een beetje op. Moe. Heel moe.

Alles is voorbij. We zijn nu echt man en vrouw. We zijn getrouwd voor de gemeente, we zijn islamitisch getrouwd en we hebben ons trouwfeest gehad (klein en intiem). Alhamdulillah. Onze honeymoon part one is geboekt. Istanbul, here we come. In Sha Allah. Ik kan niet wachten om terug daar te zijn. Als ik mijn ogen sluit dan zijn we er al, stiekem.

Verder ga ik ook niets over deze mooie dagen online zetten, omdat ik deze zo intiem mogelijk wil houden en omdat ik ons huwelijk wil beschermen tegen het boze oog en de kwaadheid van de mensen. Als jullie toch iets willen weten, of nieuwsgierig zijn naar hoe zo een gemengd huwelijk verloopt, mogen jullie me altijd een privé berichtje sturen.

Nu kunnen we dus beginnen aan ons leven samen, als man en vrouw. Een heel nieuw leven. Wij zijn er klaar voor.

Ik wil me excuseren voor mijn afwezigheid de laatste weken. Maar, hier ben ik weer. En nu kan eindelijk alles terug zijn gewone gangetje gaan. Alhoewel, het is wel wennen zo. Maar, we vinden onze weg wel. En Allah zal ons daar in leiden.

Nog even verder rusten nu. Oververmoeid zijn is vermoeiend!

dsc_03761

2 thoughts on “Wittebroodsweken.

  1. Lifestyle By Muslima says:

    Aaaahh mash Allah !! Mop gefeliciteerd Insh Allah brengt Allah veel geluk in jullie huwelijk en beschermt jullie en toekomstige gezinsleden Insh Allah , amien 😘😘💖💖 ik ben ook erg benieuwd maar ik respecteer je huwelijk en die van je man. Ik blog zelf ook niet zoveel erover dus ik begrijp het !!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s