Hello november.

Ik ben een echt seizoensmeisje. Laat gewoon elk seizoen zijn seizoen zijn.
In de winter moet het landschap bedekt zijn met een dik pak sneeuw en moet de warme chocolademelk klaar staan als je thuis komt. In de lente moeten de vogeltjes fluiten en moet het buiten heerlijk naar bloesem ruiken. In de zomer moet onze huid plakkerig zijn van de warmte en moet je de pek van de straten ruiken door de warme zon. In de herfst moet het ruiken naar noten, kaneel en bladeren in het bos. Ik hou van al dat, elk seizoen op zijn tijd, maar wel het totaalpakket.

Wel, België denkt daar anders over. Het is vandaag namelijk 1 november, en om heel eerlijk te zijn staat onze balkon deur wagenwijd open. Al heel de dag. En, het is niet eens koud…

Herfst
Ik heb zin in de herfst. Échte herfst. Daarom besluit ik toch maar om eindelijk mijn herfst artikeltje te schrijven…straks is het al weer winter en heb ik heel deze mooie herfst gemist. Ho, nee, niet met mij.

Net omdat ik zo’n seizoensgebonden meisje ben, heb ik beslist om ook op mijn blog meer thematisch te werken. Deze herfst zal ik jullie voorzien van de lekkerste herfstreceptjes, de leukste herfst DIY’s , tips en tricks om deze herfst door te komen en de leukste locaties (in België) om een leuke herfstwandeling te maken. Stay tuned.

Hier alvast wat herfst inspiratie van op pinterest.
collage1

collage2

collage3

Van welk seizoen houden jullie het meest? Of zijn jullie net zoals ik verzot op elk seizoen, op zijn eigen manier?

6 thoughts on “Hello november.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s