Onder dwang.

Schrijven, het is mijn passie, het is mijn manier om mezelf te kunnen uiten.
Door te schrijven onthoud ik dingen. Door te schrijven verwerk ik dingen. Door te schrijven vergeet ik dingen. Als ik niet zou schrijven zou ik niet kunnen functioneren.

Voor mij is de perfecte plaats om alles neer te pennen dan ook mijn blog. Mijn blog is mijn uitlaatklep. Door middel van mijn blog kan ik al mijn gedachten en gevoelens delen met de rest van de wereld. Vaak zijn deze gedachten en gevoelens zeer begrepen door vele lezers en dat moedigt mij dan ook weer keer op keer opnieuw aan om verder te schrijven.
Één probleem: Ik presteer niet onder dwang.

Het lijkt wel alsof dat elke keer wanneer ik goed bezig ben met bloggen en mijn blog op gang komt; ik schrijf veel artikeltjes, ik krijg steeds meer bezoekers,… ik net dan afhaak.

De oorzaak: ik krijg dan het gevoel dat ik moet bloggen. En dat werkt dus niet voor mij.

Er is op dit moment ook te veel gaande om het ene na het andere artikeltje te kunnen beloven. Mijn hoofd staat er gewoon niet naar. Voorlopig schuif ik mijn droom om een groot blogger te worden dan ook aan de kant en ga ik gewoon op mijn gevoel af.
Wil ik schrijven dan zal ik schrijven. Heb ik niets te zeggen, dan zwijg ik.

Of dit zo gunstig zal zijn voor mijn blog en al wat daar bij hoort? Waarschijnlijk niet. So be it. Ik ben altijd al tegen de stroom in gegaan en dat kan ik nu ook nog wel een keertje.

Mijn blog is tenslotte mijn plekje, alleen van mij.

Wat ik wel kan verklappen is dit: het hart schrijft waar het vol van is. Zeer binnenkort zal ik dan ook mijn reisje naar mijn favoriete stad, istanbul, met jullie delen!

2 thoughts on “Onder dwang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s