Hello 2017

Wel 2017, hier ben je dan eindelijk…bijna toch. Bij deze sluit ik ook meteen 2016 af, doei, tot nooit meer!

2016 was by far zowel het slechtste jaar als het beste jaar in mijn leven, maar, het blijft een jaar dat ik maar al te graag afsluit. Been there, done that. Behalve de mooie herinneringen aan mijn bruiloft wil ik nooit of te nimmer terug denken aan dit jaar. Bij deze verklaar ik het dan ook als geklasseerd.

2017 daar in tegen. Dat wordt mijn jaar. Ik ga niet afkomen met loze beloftes. Nee, jullie zullen het wel zien. Challenge accepted.

Zullen we dus gewoon opnieuw beginnen? Nu meteen?

Selam Aleykoum,

Mijn naam is Steffi/Sumaiya, ik ben 24 jaar jonge moslima wonend in Antwerpen. Sinds september 2016 ben ik gehuwd met de meest fantastische man on earth. En we hebben momenteel één baby: Oscar. Onze kat.

Mijn uitlaatklep is taekwondo en behalve van taekwondo hou ik ook van koken, nog meer van eten, van islam, van lezen en van mijn lieve familie.

Om de kost te verdienen werk ik momenteel als begeleidster van sociaal gehandicapten. Naast mijn fulltime job ben ik ook veel bezig met het uitbreiden van mijn kennis. Leren stopt nooit. Ik doe een thuis studie gewichtsconsulente, ik leer Arabisch en ik ben natuurlijk veel bezig met islam.

aboutmecoll

Een andere uitlaatklep voor mij is schrijven. Daarom zal ik jullie in 2017 een kijkje laten nemen in mijn leven. Op mijn blog zal ik de coolste work out tips, de lekkerste recepten en mijn diepste gedachten met jullie delen. Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als ik.

Als jullie suggesties en/of brandende vragen hebben, get in touch! If someone is interested in an english blog, let me know for sure!

Steffi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s