Blog under construction.

Salaam,

Wegens persoonlijke redenen is het een tijdje geleden dat ik online actief ben geweest. Op elk platform van sociale media, Instagram heb ik verwijderd en blogberichten schrijf ik niet meer. Nu heel die situatie gekalmeerd en gestabiliseerd is, beginnen mijn vingers weer te kriebelen…

Graag schrijven zit in je bloed en in je hart. Dat zomaar opgeven gaat in mijn geval dan ook niet zomaar. Ik verveel me stierlijk de afgelopen weken en dan droom ik telkens weg naar het verre blog land…

Maar, afgelopen jaren ben ik ook erg veranderd en gegroeid. Dit is goed, absoluut, maar ik voel wel dat mijn blog ook mee moet groeien. Mijn leven bestaat tegenwoordig namelijk uit meer dan squats doen in de gym en brownies bakken in de keuken.

Achter de schermen ben ik dus heel druk bezig met het “verbouwen” van mijn blog. Uiterlijk zal deze online zijn op 1 januari 2018, om 7u ‘s ochtends, samen met mijn nieuwe instagram profiel. Tellen jullie ook mee af?!

Voor degenen die meedoen aan de feestelijkheden in december wens ik jullie alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Tot 1 januari, In Sha Allah!

http://free.timeanddate.com/countdown/i60td3bm/n48/cf106/cm0/cu4/ct0/cs0/ca0/cr0/ss0/cac000/cpc000/pcfff/tc833891/fs100/szw320/szh135/tatTime%20left%20to%20Event%20in/tac000/tptTime%20since%20Event%20started%20in/tpc000/mac000/mpc000/iso2018-01-01T07:00:00

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s